preskoči na sadržaj

Osnovna škola Horvati Zagreb

Login
ŠKOLSKA PREHRANA
ERASMUS+ PROJEKTI

UČIONICA BUDUĆNOSTI

Učionica budućnosti opremljena je najnovijom informacijskom tehnologijom koja omogućava interaktivno učenje i razmjenu znanja za učenike škole.

MICROSOFT SCHOOL

Priloženi dokumenti:
GPP 2022-2023 HORVATI.docx

Dokumenti za prikaz
KORISNI LINKOVI
Lista linkova je prazna
eTwinning School

ETWINNING

ERASMUS+ K2 2020.

ERASMUS+ KA 229

AMORES PROJEKT

GLOBE PROGRAM

Brojač posjeta
Ispis statistike od 7. 7. 2011.

Ukupno: 731693
Ovaj mjesec: 2032
Ovaj tjedan: 485
Danas: 71
Tražilica
ŠSD HORVATI
Prvenstvo Grada Zagreba za dječake od 4. do 6. razreda osnovnih škola u mini nogometu
Ivana Jurković / datum: 23. 4. 2024. 14:54

Prvenstvo Grada Zagreba za dječake od 4. do 6. razreda osnovnih škola u mini nogometu održava se na NK Špansko. Učenici naše škole su 11. travnja 2024. godine pod vodstvom učitelja informatike Vedrana Zidara pobjedili OŠ Čučerje 4:0 (Kelić, Pobor, Feljan).

22.travnja 2024. godine dečki su igrali s OŠ Brezovica. Uz sav uložen trud ekipa OŠ Brezovice je bila bolja te pobjedila s minimalnom prednošću, 1:0 te osigurala prolazak dalje.

 


[OPŠIRNIJE]Školsko natjecanja mladih Hrvatskog Crvenog križa
Ivana Jurković / datum: 9. 3. 2024. 14:26

Školsko natjecanje Mladih Hrvatskog Crvenog križa održalo se 9. ožujka 2024. godine u 10.00 sati u Osnovnoj školi Julije Klović. Učenici osnovnih škola odmjerili su snage u znanju i vještinama pružanja prve pomoći te poznavanju Međunarodnog pokreta Crvenog križa i Crvenog polumjeseca, Hrvatskog Crvenog križa, međunarodnog humanitarnog prava, ljudskih prava i prava djeteta.

Našu školu su predstavili učenici sedmih razreda. Tijekom obuke i na natjecanju uz njih su bile učenice osmih razreda, Ana, Lara i Marta,  koje su prošle godine bile na istom natjecanju. Fotzografije možete pogledati u priloženim datotekama.

Pohvala za uloženi trud!

 


[OPŠIRNIJE]Državno prvenstvo školskih sportskih društava u stolnom tenis za osnovne škole
Ivana Jurković / datum: 3. 3. 2024. 13:46

Državno prvenstvo školskih sportskih društava u stolnom tenisu za osnovne škole u organizaciji Hrvatskog školskog sportskog saveza održalo se u dvorani Intersport u Poreču od 28. veljače do 1. ožujka 2024. godine. Prvenstvo se sastoji od četiri kategorije; djevojčice i dječaci u kategoriji osnovnih škola te djevojke i mladići u kategoriji srednjih škola. Sudjelovalo je maksimalnih 96 ekipa, u svakoj kategoriji njih 24.

Ždrijeb i svečano otvaranje održali su se prvoga dana natjecanja, 28. veljače. 

U grupi smo se susreli s našim prijateljima iz Osnovne škole Tituš Brezovački te s prošlogodišnjim državnim prvacima iz Dugog sela.

Dečki su dali sve od sebe, pokazali da će jednog dana biti vrhunski sportaši ali i odlični prijatelji. Na žalost, nismo prošli skupinu.

Bilo je to jedno lijepo iskustvo za sve nas!


[OPŠIRNIJE]Prvenstvo Grada Zagreba u stolnom tenisu za učenike osnovnih škola
Ivana Jurković / datum: 15. 2. 2024. 20:31

Završnica Prvenstva Grada Zagreba u stolnom tenisu za učenike osnovnih škola održala se  u petak, 2. veljače 2024. godine u Stolnoteniskom centru "Dragutin Šurbek". Našu školu su predstavljali učenici Kristijan Belšćak, Grgur Pustijanac, Filip Džajić i Izak Ilijević.

Učenici su osvojiili drugo mjesto te time osigurali odlazak na državno prvenstvo koje će se održati u Poreču.

Čestitamo!


[OPŠIRNIJE]Prvenstvo Grada Zagreba za dječake od 4. do 6. razreda osnovnih škola u futsalu
Ivana Jurković / datum: 8. 2. 2024. 20:34

U subotu, 3. veljače 2024. godine naši učenici su sudjelovali na Prvenstvu Grada Zagreba za dječake u futsalu od 4. do 6. razreda. Igrali su protiv Osnovne škole Dugave te pobjedili. U sljedećem susretu očekujemo Osnovnu školu Kajzerica.

Sretno dalje!


[OPŠIRNIJE]ODMORKO ZIMA
Ivana Jurković / datum: 5. 2. 2024. 06:56

Dragi učenici,

19. veljače 2024. godine kreće nam još jedan program besplatnih sportskih aktivnosti za učenike osnovnih i srednjih škola. 

U ovogodišnjem programu učenici mogu sudjelovati u velikom broju sportskih aktivnosti. Sve aktivnosti programa možete pogledati na sljedećoj poveznici.

Za sudjelovanje u programu potrebna je iskaznica Hrvatskog školskog sportskog saveza ili zahtjev za izradu iskaznice. Ukoliko nemate iskaznicu stignete ju još izraditi, a upute se nalaze OVDJE.

Sve dodatne informacije o programu možete dobiti na www.odmorko.hr

 


[OPŠIRNIJE]ZGOMBAONICA - USKORO
Ivana Jurković / datum: 3. 2. 2024. 07:03

Dragi učenici,

osigurajte svoje mjesto u poludnevnom programu "ZGOMBAONICA" u drugom dijelu zimskih učeničkih praznika.

Prijaviti se možeš od  ponedjeljka 5. veljače preko sljedeće poveznice odabirom željenog datuma i aktivnosti iz kalendara.

Program je u potpunosti besplatan, a za sudjelovanje i prijavu potrebna je iskaznica Hrvatskog školskog sportskog saveza. Upute za izradu iskaznice nalaze se na sljedećoj poveznici.  

U periodu od 19.2.2024. do 23.2.2024. program će se provoditi na sljedećim lokacijama:

OŠ MARIJE JURIĆ ZAGORKE, Štefanovečka cesta 67,

8:00 - 13:00

OŠ GUSTAVA KRKLECA, Ulica Božidara Magovca 103

9:00 - 14:00

OŠ KRALJA TOMISLAVA, Nova Cesta 92

8:00 - 13:00

Više o cijelom programu pronađite na sljedećoj poveznici.

Odmorko pozdravi![OPŠIRNIJE]Prvenstvo Grada Zagreba u graničaru za učenike/ce 1.-4. razreda
Ivana Jurković / datum: 27. 1. 2024. 07:12

Učenici naše škole sudjelovali su na Prvenstvu Grada Zagreba u graničaru od 1. do 4. razreda. Pod vodstvom učiteljice Martine Karlović učenici su igrali protiv Osnovne škole Dragutina Domjanića. Uz veliku želju i upornost koju su pokazali naši učenici, pobijedila je ekipa D. Domjanića.

Čestitke svim učenicima, bravo!


[OPŠIRNIJE]PROGRAM ODMORKO TIJEKOM ŠKOLSKE GODINE
Ivana Jurković / datum: 9. 1. 2024. 08:33

Dragi učenici i roditelji,

 Školski sportski savez Grada Zagreba od ponedjeljka, 8. siječnja 2024. godine nastavlja s programom slobodnog klizanja i  programom slobodnog plivanja, usavršavanja plivačkih tehnika i skokova u vodu u sklopu Odmorka tijekom školske godine.

Napomena:

Učenici nose svoje klizaljke ili ih uz naknadu mogu unajmiti na prostoru klizališta. Također najam klizaljki moguć je uz predočenje dokumenta sa slikom.

Sportski pozdav

  

 


[OPŠIRNIJE]Odmorko zima
Ivana Jurković / datum: 2. 12. 2023. 10:29

Dragi učenici i roditelji,

Školski sportski savez Grada Zagreba pripremio je program besplatnih sportskih aktivnosti koji će se provoditi za vrijeme zimskog odmora učenika od 27. prosinca 2023. godine do 5. siječnja 2024. godine. 

Program je namijenjen učenicima osnovnih i srednjih škola Grada Zagreba, a provodi se uz stručni i pedagoški nadzor. 

Sudjelovanje u porogramu je besplatno uz predočenje važeće iskaznice HŠSS-a za Grad Zagreb. Upute za izradu iskaznice nalaze se na sljedećoj poveznici

Uz programe slobodnog klizanja i slobodnog plivanja učenici će moći usavršavati svoje plivačke tehnike te se upoznavati sa novim sportovima kroz igraonice kuglanja, squasha, streljaštva, taekwondoa, stolnog tenisa, mačevanja, plesova, šaha, sportskog penjanja i skokova u vodu. 

Također u sklopu pograma Odmroko zima organizirat će se i naš program ZGOMBAONICA na sljedećim lokacijama: OŠ KRALJA TOMISLAVA, OŠ JELKOVEC, OŠ IVER i OŠ GUSTAVA KRKLECA.

Uz sve navedene aktivnosti organiziramo i hakl turnir 3x3 za osnovne i srednje škole. Više o samom haklu možete pronaći na sljedećoj poveznici

Za aktivnosti ZGombaonice, sportskog penjanja, šaha i streljaštva potrebne su prethodne prijave, a prijaviti se možete preko mrežne stranice Saveza odabirom željenog datuma i aktivnosti iz kalendara. 

Sve dodatne informacije o programu možete dobiti na www.odmorko.hr, info@odmorko.hr ili na 4816 340.

Odmorko pozdrav!


[OPŠIRNIJE]ZGOMBAONICA
Ivana Jurković / datum: 30. 11. 2023. 10:50

Draga djeco i roditelji,

Školski sportski savez Grada Zagreba provodi poludnevni program sportskih aktivnosti pod nazivom ZGOMBAONICA  u sklopu ODMORKO ZIMA 2024.

Program će se provoditi radnim danima od 27.12. – 5.1. na 4 lokacije u Gradu Zagrebu: OŠ Jelkovec, OŠ Iver, OŠ Gustava Krkleca i OŠ kralja Tomislava.

Za sudjelovanje u programu  je potrebna iskaznica Hrvatskog školskog sportskog saveza ili Zahtjev za izradu iskaznice, a više o iskaznicama možete pronaći na:

https://skolski-sport-zg.hr/index.php?rubrika=iskaznice

Također za sudjelovanje je potrebna prijava koju možete pronaći na sljedećoj poveznici:

https://skolski-sport-zg.hr/index.php?rubrika=odmorko&prijava=1

Osnovne informacije za sudionike:

  • sudionici programa Zgombaonice obavezno moraju biti plivači
  • ponijeti čistu sportsku obuću i odjeću za sportske aktivnosti ( poželjno ponijeti i rezervnu odjeću)
  • ponijeti kupaći (kratke hlače nisu dozvoljene), papuče, ručnik i kape za bazen, naočale za plivanje (po želji)
  • ponijeti sa sobom užinu ( sendvič, voće, čokoladicu, vodu)

Više informacija možete pronaći na mrežnoj stranici www.odmorko.hr i facebook stranici Odmorko ili na tel: 4816 430 ili na info@odmorko.hr .


[OPŠIRNIJE]Odmorko - klizanje
Ivana Jurković / datum: 15. 11. 2023. 10:32

[OPŠIRNIJE]Prvenstvo Grada Zagreba u šahu za dječake osnovnih škola
Ivana Jurković / datum: 15. 11. 2023. 06:19

Prvenstvo Grada Zagreba za dječake i djevojčice osnovnih škola u šahu održano je 4. i 11. studenog 2023. godine u Osnovnoj školi Rapska. Našu školu su predstavljali učenici 6. razreda: L.K., T.R., L.P., F.DŽ. i I.Š.

Popis prijavljenih ekipa, ekipni poredak kao i rezultate po pojedinim kolima možete pogledati na sljedećoj poveznici: https://skolski-sport-zg.hr/index.php?rubrika=sport&id=1057


[OPŠIRNIJE]Prvenstvo Grada Zagreba u krosu
Ivana Jurković / datum: 25. 10. 2023. 15:18

Učenici naše škole su 25. listopada 2023. godine sudjelovali na Prvenstvu Grada Zagreba u krosu za djevojčice i dječake osnovnih škola Grada Zagreba.

Osim što su postigli izvrsne rezultate, naši učenici su pokazale pravo sportsko srce. Njihova prijateljska i poticajna podrška jedni drugima nije samo ojačala našu ekipu, već je i stvorila pozitivno ozračje na natjecanju.

Čestitamo našim učenicima na trudu, predanosti i izvrsnim rezultatima. Rezultate možete pogledati na linku https://skolski-sport-zg.hr/index.php?rubrika=vijest&id=475

Sportski pozdrav!


[OPŠIRNIJE]Svjetski dan hodanja
Vesna Rebić / datum: 18. 10. 2023. 06:24

Svjetski dan hodanja obilježava se svake godine u listopadu. To je globalna incijativa koja potiče ljude diljem svijeta da se uključe u šetnju kako bi promicali zdrav način života.

Učenici naše škole obilježili su ovaj dan šetnjom Savskim nasipom i ukazali na važnost redovite tjelesne aktivnosti.


[OPŠIRNIJE]Prvesntvo Grada Zagreba u futsalu za učenike 7. i 8. razreda
Ivana Jurković / datum: 7. 10. 2023. 14:36

Učenici 8. razreda sudjelovali su na Prvenstvu Grada Zagreba u futsalu. Prvu utakmicu su igrali protiv OŠ Prečko te izgubili. Čestitke dečkima na borbi a OŠ Prečko sretno dalje.

Sportski pozdrav!


[OPŠIRNIJE]PRVENSTVO GRADA ZAGREBA U ATLETICI
Darija Odorčić Matijević / datum: 4. 10. 2023. 07:46

Prvenstvu Grada Zagreba u atletici za djevojčice 7. i 8. razreda osnovnih škola održalo se 26. rujna 2023. godine na Atletskom stadionu sportskog parka Mladost. Našu školu su predstavljale učenice Eva Peranić (6.razred), Eva Dudić, Lorena Ivanovska, Mara Mandić, Ana Vanić i Bela Steinocher (8.razred).

Svaka učenica pokazala je iznimnu snagu, hrabrost i vještinu na ovom natjecanju.

Čestitke Beli Steinocher na osvojenom 3. mjestu u disciplini skoka u dalj! Njezino postignuće inspiracija je svima nama i pokazatelj da se trud i upornost uvijek isplate. Jako smo ponosni na naše učenice!

Hvala svim učenicima i roditeljima koji su nas podržali na ovom putovanju. Nastavit ćemo poticati naše učenike da se bave sportom, razvijaju svoje talente i ostvaruju svoje snove.


[OPŠIRNIJE]HRVATSKI OLIMPIJSKI DAN - HOD
Ivana Jurković / datum: 15. 9. 2023. 19:55

HOD je jedinstveni naziv za nacionalnu sportsku manifestaciju koja se obiljažava 10. rujna, na dan osnivanja Hrvatskog olimpijskog odbora.

Naši učenici su probudili olimpijski duh, pokazali što je fair play i međusobna suradnja te sudjelovali na raznim radionicama povodom Hrvatskog olimpijskog dana. Prisjetili smo se svi zajedno vrijednosti olimpijskog pokreta - prijateljstvo, poštovanje, hrabrost i izvrsnost.

Ovaj dan nas je podsjetio da nije važno hoćemo li postati profesionalni sportaši, već je važno sudjelovati, truditi se, podržavati svoje prijatelje i uvijek dati najbolje od sebe, kako u sportu tako i u životu.

Hvala vam što ste bili dio ovog predivnog dana!


[OPŠIRNIJE]ODMORKO TIJEKOM ŠKOLSKE GODINE
Ivana Jurković / datum: 10. 9. 2023. 18:17
Draga djeco, dragi roditelji,
Školski sportski savez Grada Zagreba u subotu 16. rujna 2023. godine nastavlja s aktivnostima slobodnog plivanja, usavršavanja plivačkih tehnika i skokova u vodu u sklopu programa Odmorko tijekom školske godine koji se provodi subotama na Zimskom plivalištu Mladost.
Sportski pozdrav