preskoči na sadržaj

Osnovna škola Horvati Zagreb

Login
ŠKOLSKA PREHRANA
ERASMUS+ PROJEKT MICRO:BIT I ESCAPE ROOM

UČIONICA BUDUĆNOSTI

Učionica budućnosti opremljena je najnovijom informacijskom tehnologijom koja omogućava interaktivno učenje i razmjenu znanja za učenike škole.

MICROSOFT SCHOOL

Priloženi dokumenti:
GPP 2022-2023 HORVATI.docx

Dokumenti za prikaz
eTwinning School

ETWINNING

ERASMUS+ K2 2020.

ERASMUS+ KA 229

AMORES PROJEKT

GLOBE PROGRAM

Brojač posjeta
Ispis statistike od 7. 7. 2011.

Ukupno: 734133
Ovaj mjesec: 1463
Ovaj tjedan: 197
Danas: 23
Školske vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Upis djece u 1. razred osnovne škole
Autor: Vesna Rebić, 6. 3. 2024.


Poštovani roditelji,

školski obveznici su djeca koja su do 1. 4. 2024. navršila 6 godina. Utvrđivanje spremnosti za školu provodit ćemo tijekom travnja i svibnja 2024. godine. Nakon rezervacije termina putem aplikacije Terminko.

Upisno područje Osnovne škole Horvati čine ulice:

Ul. Alberta Bazale, Ul. Rudolfa Bičanića, Ul. Braće Cvijića od broja 15 do kraja i od broja 22 do 38, Budvanska, Ul. Josipa Gigla, Horvaćanska cesta od broja 3 do 53 i od broja 6 do 32, Jadranski most, Jarunska od broja 2 do 6, Knežija od broja 11 do kraja i od broja 2 do 20, Konjička, Ul. Luje Maruna, Ul. Grge Novaka, Poljana J. Andrassya, Poljana V. Njegovana, Prčanjska, Prozorska, Ul. Josipa Roglića, Ul. Stjepana Romića, Savska cesta od broja 158 do 262, Savska cesta od broja 215 do 217, Stolačka, Ul. Jaroslava Šidaka, Ul. Stjepana Škreblina, Ul. Ćire Truhelke, Ujevićeva od broja 10 do 26, Vitasovićeva poljana. 

Liječnički pregled obavlja se u Školskoj ambulanti kod naše školske liječnice dr. Ljiljane Đurić. Termin kod liječnice također je potrebno rezervirati na aplikaciji Terminko.

Termin razgovora u školi prijavljujete neovisno o liječničkom pregledu (svejedno je što ćete s djetetom prije obaviti, liječnički pregled ili razgovor u školi).

Za vrijeme razgovora s djecom roditelji ispunjavaju upitnik za roditelje.

Što sve trebate ponijeti:

1. SVI - OIB djeteta

2. Za djecu koja stanuju na našem području, a ne nalaze se na službenom popisu za upis - Potvrda o boravištu ili potvrda predstavnika stanara o stanovanju na adresi našeg upisnog područja (preslika)

3. Razvedeni roditelji - Rješenje o skrbništvu (preslika)

4. Produženi boravak - Potvrde o zaposlenju oba roditelja

5. Prijevremeni upis (djeca rođena u razdoblju od 1. travnja do 31. kolovoza 2017.) - Uvjerenje o uvrštavanju na popis za utvđivanje psihofizičkog stanja (preslika)

6. Djeca u tretmanu - zdravstvenu dokumentaciju (nalaz fizijatra, logopeda, psihologa, neurologa, psihijatra… ako je dijete bilo na obradi ili je u tretmanu) - preslike.

Veselimo se novoj generaciji naših učenika!

 

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju